Dierenvoeding

Wij bieden een gespecialiseerd aanbod dierenvoeding aan en dit helemaal op maat van uw huisdier. Wij kiezen voor kwalitatieve en premium dierenvoeding van onder andere Hill’s en Royal Canin die aangepast is aan het ras, de leeftijd, fysieke conditie en medische gezondheid van uw huisdier.

Recent hebben we ook Calibra in huis, katten - en hondenvoeding; onklopbaar in Prijs/Kwaliteit.

In onze voederautomaat vindt u gezonde dierenvoeding voor uw huisdier, verpakt in kleinere zakjes. U kunt er 24/24 en 7/7 terecht zodat u nooit zonder dierenvoeding zit. Het gaat hier wel om de klassieke voeding, bestemd voor gezonde dieren. Heeft uw huisdier gespecialiseerde voeding nodig of hebben we een bepaalde soort niet in voorraad? Dan bestellen wij dat heel graag voor u zodat u steeds zeker bent van een evenwichtige voeding voor uw huismaatje. Bestellingen kunt u steeds afhalen aan de balie van onze dierenartsenpraktijk tijdens de kantooruren. 

Hoeveel hondenvoer mag u geven aan uw trouwe viervoeter? Mag u kittenmelk aan een jong katje geven of moet uw huisdier op dieet? Ook met al uw vragen over dierenvoeding kunt u steeds bij ons terecht. Wij helpen u graag verder!